MariusCucu.ro

mariuscucu.ro este unul dintre blogurile populare și de tehnologie de la noi. Asta pentru că am început cu tehnologia, cu tutoriale simple pentru jocuri, ca mai apoi să mă îndrept și spre pasiuni noi precum călătoriile și fotografia.

În ultima vreme, conținutul de travel a fost tot mai des abordat pe blog și am încercat să fac ghiduri de prin toată Europa. Dacă nu este o lansare, cu siguranță este un citybreak sau doar un popas.

Acolo încerc să integrez cât se poate de mult produse pe care le folosești în viața de zi cu zi: telefoane, ceasuri inteligente, aparate foto, poate chiar anumite servicii de care ai nevoie în vacanță și nu numai.

Am încercat să bifez pe cât se poate și lansări de produse, iar dacă nu am ajuns acolo le-am testat acasă. Pe blog sunt 2, maxim 3 articole zilnice din subiecte cât se poate de ușoare pentru cititori.

Marius Cucu pe YouTube

De 1 an de zile am început să cochetez și cu partea video. Deși am background de televiziune, dar de pe zona tehnică, nu am cochetat niciodată cu vorbitul „în fața camerei”. Acolo nișa este mult mai clară: recenzii de produse: telefoane, televizoare, ceasuri.

Deocamdată, cifrele de pe Youtube nu sunt cele mai bune, însă cu cât veți citi mai târziu textul ăsta, cu atât sper să fie o comunitate la fel de mare ca cea de pe blog.

Publicul de pe blog este format majoritar din 24-45 de ani, iar pe video tinerii sunt ceva mai activi, preponderent sunt persoanele între 18-24 de ani.

Campanii şi colaborări cu branduri

Putem discuta pe mail mai multe detalii, asta dacă subiectul materialului și ideea sunt compatibile. Materialele vor fi marcate cu tagul publicitate și un mesaj în partea finală a articolului.

Nume:
Marius Cucu
Adresă blog:
Categorie:
Poziție în clasament:
4
Unici pe lună:
66.4K