NwRadu

nwradu.ro este unul dintre cele mai mari bloguri personale românești. Postez zilnic în jur de trei articole noi și găsiți aici și o comunitate mare de cititori cu care să discutați subiectele zilei.

Eu sunt Radu Dumitru și am început acest blog în 2006. Sunt inginer, așa că tehnologia din jurul nostru este unul dintre subiectele uzuale pe blog. Veți găsi aici părerea mea despre noi dispozitive, analize despre cum funcționează diverse tehnologii, inteligență artificială, mașini electrice, smart home și cum ne pot îmbunătăți (sau nu) acestea viața.

Testez multe electronice de toate tipurile, deci puteți găsi pe blog o mulțime de review-uri detaliate.

Am vizitat diverse fabrici și depozite și alte locuri interesante unde nu-i tocmai ușor să ajungi, așa că seria aceea de articole este inedită.

Scriu des și alte articole tipice unui blog personal: viața din București, locuri unde ne petrecem timpul liber, gânduri personale pe diverse teme sau probleme din societatea noastră.

Ieșim des în oraș și ne place mult cafeaua, iar de obicei recomand pe blog localurile unde ne-am simțit bine în familie. Găsiți articole și despre călătoriile noastre, cu recomandări despre ce-am explorat în diverse destinații.

Puteți citi zilnic o colecție de cele mai importante știri despre tehnologie, în fiecare duminică recomandări de alte articole interesante de citit din lumea largă, iar lunar un articol de introspecție despre viața mea și despre investițiile noastre în diverse domenii. Toate aceste „serii” au devenit deja o tradiție pe blog și sunt foarte citite.

Am și două canale de YouTube, @nwradu despre tehnologie și @RaduDumitru pentru vlogging personal.

Campanii şi colaborări cu branduri

Dacă doriți să colaborăm pentru anumite campanii de promovare, contactați-mă prin email, cu rezerva că există anumite subiecte și branduri pe care nu le pot promova.

Nume:
Radu Dumitru
Adresă blog:
Categorie:
Poziție în clasament:
3
Unici pe lună:
108K